21 marzo 2017

LIBRO: LA PUTA D'OROS

Después de disfrutar como un enano con la vida de un cabronazo en Historia de un canalla, ahora le toca el turno a La Puta d'Oros. Título impactante. A ver qué depara esta novela en catalán.




La puta d’oros és una novel·la que parla de persones i de sentiments; uns sentiments capaços de transformar les víctimes en botxins. Una novel·la plena de matisos, on res és del tot blanc ni negre. Una narració actual, amb un llenguatge directe i sense concessions; una història que parla d’avui i també d’un passat no gaire llunyà que no podem oblidar.

Febrer de 1976, Barcelona

Després d’una manifestació antifranquista, un escamot de l’extrema dreta apallissa una jove fins a deixar-la per morta. Malgrat la violència de l’agressió, la víctima sobreviu. Tot i que no els ha vist la cara, té la certesa de qui és el responsable de l’atac, però no s’atreveix a denunciar-lo. La por fa que abandoni la ciutat i marxi a l’estranger per començar una nova vida.

Octubre del 2008, Llançà

Un fet circumstancial, aparentment insignificant, desfermarà la tragèdia. Odis, rancúnies i misèries estendran els seus tentacles buscant la venjança. La puta d’oros s’hi veurà plenament involucrada. I aquest cop, no hi haurà pietat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario