31 diciembre 2011

OTRO QUE SE ACABA


Bueno, bueno... el 2011 está a las puertas de acabarse. Cada año pasa más rápido y los años pasan que casi ni te das ni cuenta.

El blog me es muy útil para recordar lo que he hecho durante todo el año. Muchas cosas seguramente las olvidaré pero bueno gracias al blog puedo recordar algunas.

Voy a hacer el resumen del 2011:
  • Espectáculos: Ha sido un año donde he ido a bastantes espectáculos. Empecé el año yendo a ver LA NIT DE SANT JOAN, luego tocó ir a ver gratis MAMMA MÍA gracias a ganar un concurso y finalmente fui a ver PEL DAVANT I PEL DARRERA (genial). Pero el gran espectáculo del año fue el CONCIERTAZO DE KYLIE: LES FOLIES. Ahhhh! Y acabé el año yendo a ver GREASE (by l'Acudit)
  • Salud: Neumonía en febrero-marzo e ingreso de 6 días en el hospital por un virus misterioso en Septiembre.
  • Deportes: Un año donde me ha dado aún más fuerte por el deporte. Con Gerard he hecho 2 mini Triatlones, con Jose 4 horas de Spinning non-stop, y por mi propia cuenta... 100 largos nadando y una Aquatlón. Este año sólo he hecho una inmersión pq tuve una mala experiencia.
  • Cine: No he ido mucho al cine, pero incluso fui a ver una peli completamente solo en el cine. Durante las vacaciones he hecho mis ciclos de cine (Clint Eastwood, Alien, Almodóvar...). La mejor película del año...CISNE NEGRO.
  • Verano: Orgullo Gay en Sitges con mis jabalís, Vacaciones en Solsona.
  • Viaje a Berlín con Mireia.
  • 1º Alemán en la EOI. De moment me va genial.
  • Miles de momentazos con los amigos: Esbart, STAFF, Divina & Co., Esther y Jordi V., conocer a mis jabalís del gym: Jose (y tb Ruben), Andreu, Joel y Ana). También me he enamorado de los compis con los que comparto las comidas en el cole (Judith, Nuria G., Rosa C., Magda, Ángel i Montse M.) con cenas míticas e inolvidables. Y también me he enamorado aún más de los coleguillas de mi Montse M. (Laura-Sandy y el inimitable Aitor) 
  • Momentos con la family que espero que aun haya más :)
  • Momentazo del año: NACIMIENTO DE SUPER CLAUDIA y también mi super Jordi que lo quiero un montón.
Pues seguro que me dejo muchos momentos en el tintero, o no los he recordado en este momento...pero el balance del 2011 ha sido muy positivo. A ver qué me deparará el 2012...pero como todo el mundo sabe será el año del fin del mundo... así que... buenas perspectivas no hay si la Tierra morirá jejejejeje. Pero espero que el 2012 sea un año tan tranquilo y bonic como este 2011. Seguro que me he olvidado de alguien (pero soy un desastre...) pero con todos los que he vivido un momento u otro en el 2011 ha sido porque teneis un rinconcito en mi corazón.
UN BESITO Y FELIZ AÑO Y ¿QUÉ MOMENTO RECUERDAS DEL 2011 CONMIGO?

21 comentarios:

  1. momento de curiosear los calzoncillos que llevamos jajaja

    ResponderEliminar
  2. Comor? :| Jajajajaja who are you?

    ResponderEliminar
  3. abel ets el millor!mua

    ResponderEliminar
  4. des del setembre fins ara he viscut molts moments al teu costat i tots són genials, fantastics, glamuorosos, divertits, emocionants, dolços... ETS PURA FELICITAT I M'ENCANTES i espero que al 2012 seguim així o superant-nos, que ja saps que a nosaltres no ens costa gairé. MIL PETONS.

    ResponderEliminar
  5. Gràcies a les dues!!!! WAPES!!! El 2012 encara ens anirà millor juntets!

    ResponderEliminar
  6. abel, la cena en tu casa...y los momentos JABALÍS en el spinning de al mediodía con el trainer...momentazos!! y la triatló!!
    a ver si hacemos cenita en mi casa en 2012...seguro!! jaja
    y Propósitos del año nuevo para los dos: bucear un poco!! verdad??
    muchos besicos
    ANA

    ResponderEliminar
  7. Gracias Ana!!!
    La(s) cena(s) par ael 2012 pronto empezarán a suceder... ya verás.

    Este verano en el gym lo recuerdo con mucho cariño y risas. Y lo de bucear espero poder escaparme contigo a alguna.
    Un besito!

    ResponderEliminar
  8. Però sobretot els millors moments són els farts de riure k ens fem CADA DIA amb tu!

    ResponderEliminar
  9. Amb mi no!!! Entre tots!!! Que som super boniks!

    ResponderEliminar
  10. Pocos momentos pero siempre que te encuentro me alegro un montón!!! Te aprecio mucho!! Sergi (Feliz año)

    ResponderEliminar
  11. Gracias wapetón, pues a ver si le ponemos remedio :D
    Un besote!

    ResponderEliminar
  12. MONTSE: el millor moment amb tu... n'hi ha tants em quedo amb dos: el dia que vas venir a casa meva, i et vaig portar a la plaza mas cara del mundo jajajaja y com no la nit on vam compartir llit jajaja! ja ens tocaca dormir junts no? jajajaa
    t'estimo Abel! ets genial!!!

    ResponderEliminar
  13. Aiixx la meva Montse!!!! Aquell dia a Alfarras va ser super bonik! Espero tenir molts més moments. I LOVE P3 with you!

    ResponderEliminar
  14. ROSA: ens fas triar un moment? impossible! n'hi ha tants de bons que si n'hi hagués algun que no ho fos tant, s'esborraria. Rialles, companyerisme, alegria, positivisme, compartir-ho tot... en tens prou amb aquestes paraules? elles ho diuen tot de la relació que tenim tots/es els/les companyes/es. Això es diu FELICITAT. Quan estem junts/es estem contents, què més podem desitjar pel 2012 que continuar gaudint d'aquesta amistat?
    Un petonet "ABEL.LO"

    ResponderEliminar
  15. Ostiiiii Rosita... q bonik tot això que m'has escrit!!!
    La veritat que els migdies són bestials tots juntets!!!!

    BESITO D'ABEL·LO

    ResponderEliminar
  16. Ufff, que difícil això Abel!!
    Amb tants anys hem passat de tot: ‘bodas, bautizos y comuniones’, alegries, plors, ‘triunfos’, mal humor, penes, pèrdues d''ejes'...i al final sempre un somriure amic que és capaç de fer canviar el dia si no ha anat bé.
    Una imatge: la d’ahir. La primera de l’any, que gràcies a la tecnologia no vam poder immortalitzar…jeje. Iniciar l’any brindant junts per continuar gaudint d’una pila de bons moments amb tu.
    Perquè encara que tu et ratllis i jo tingui mal caràcter, t’estimo mooooolt!! Besitos guapo

    ResponderEliminar
  17. Jajajajaja. Eiiiio ens va fallar la foto d'inici d'any però ho reocrdarem molt aquesta primera nit. Serà la primera de moltes més.

    Un sitooo

    ResponderEliminar
  18. Ja se que demanes els moments que recordo de tu a l'any 2011,però et conec des de l'any 2008 i recordo clar que quan vaig saber que a l'escola vindria un noi a infantil el primer que vaig pensar va ser, que si era un noi, de segur que seria especial i no em vaig equivocar gens ni mica. entre moltes més coses recordo de tu n'he triat algunes: riure i més riure, moments “Abel” als claustres, notes a la meva pisara, el dinar de cada dia, algun que altre sopar, pensar en fer tapes només començar el curs, poder-te endreçar la taula amb plena llibertat perquè se que no t'enfadaràs, “moments bonikos”.......gràcies per tot el que recordo de tu.

    Molts sitooooos,

    Magda

    ResponderEliminar
  19. Ostiiii Magdiiiii qué bonik! De veritat!!! :D LA veritat que 4 anys han donat per molts moments, però a la vegada sembla que no hagi passat tant temps!!! Eiii un altre moment van ser els nostres orígens PATERAZOS! Que vam ser els fundadors!!

    Gràcies!!! Molts sitos!

    ResponderEliminar
  20. Com m'he pogut deixar al tinter el origen del "PATERAZO" de fet vist des de el punt de vista d'avui no se com varem poder pujar i baixar de Lleida durant dos cursos amb 2 cotxes, serà perquè la crisis ens ha fet pensar ? o perquè ens havíem de conèixer més?

    Un visca pels fundadors i l'estalvi!!!!

    Una abraçada molt forta, sitos , que els Reis et portin alguna que altra cosa i que et conservin l'humor per així poder cada dia riure una mica amb tu i amb tots plegats.

    Magda

    ResponderEliminar
  21. Doncs sí el paterazo de lo milloret que hem fet... i a veure que més farem :D

    ResponderEliminar